Dvolični Brglez. Ni čudno, da ga ima Cerar dosti.

February 4, 2017|Posted in: Novice in arhiv dogodkov

Milan Brglez, ki sedi na funkciji predsednika DZ, se v privatnem pismu opravičuje Metki Zevnik za dejanja Združene levice, ob tem, da je prav sam omogočil njihovo agresivno hujskanje pred kamerami proti predstavnikom Gibanja za otroke in družine. Predstavnikom Gibanja za otroke ni dal niti možnosti, da bi se branili, zato so ti na predlog Metke Zevnik zapustili sejo.

Seja, na kateri se je Gibanje za otroke in družine borilo za zakonsko spoštovanje pravic vnukov in starih staršev se je tako po Brglezovi zaslugi sprevrglo v obračun z njimi.

Preberite si, kako se je Brglez privatno po seji opravičeval Metki Zevnik za hujskaštvo Združene levice, niti z besedo pa se ni opravičil za svoje vedenje, ki je omogočilo to nasilje, ki ga je lahko videla vsa Slovenija. Poleg tega je opravičilo in obsojanje izrekel v privatnem pismu pred odhodom v Vatikan, ne pa v kamere, da bi za to lahko vedela tudi najširša javnost.

Preberite si tudi odgovor Metke Zevnik in drugi Brglezov dopis.

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*