»Nabirka za lepšo Slovenijo« – darujete svoj prostovoljni dar

November 7, 2016|Posted in: Napovednik

Spoštovani,

Gibanje za otroke in družine.si spreminja Slovenijo na bolje za otroke (tudi nerojene), starše in stare starše. V našo prihodnost spet prinašamo zapostavljene vrednote: spoštovanje življenja, družine, dela, solidarnosti s pomoči potrebnimi, narodne zavesti, verskega prepričanja in dialoga. Veseli smo, da nas na tej poti podpira veliko ljudi. Za lepšo prihodnost moramo še bolj stopiti skupaj.

Kljub temu, da delamo na prostovoljni podlagi, bomo imeli v prihodnje neizogibne stroške, npr. nakup računalniške opreme, fotokopirnega stroja, pisarniškega materiala, reklamnega materiala (pisala, majice, kape …), različne stroške ob pripravah dogodkov, tekoče redne stroške, verjetno bo potrebno zagotoviti vsaj enega človeka za polni delovni čas … Vsega tega ne moremo pokriti drugače kot iz svojih osebnih sredstev in prostovoljnih darov, saj drugih finančnih virov nimamo, zato Vas prosimo za pomoč.

Vabimo Vas, da postanete naš podpornik – mecen in tako omogočite delovanje Gibanja za otroke in družine.si:

MECEN postanete tako, da darujete svoj prostovoljni dar. Predlagava dar po Vaši izbiri, npr. 10 EUR, 20 EUR, 50 EUR, 100 EUR. Kdor zmore, seveda lahko tudi več.

Lepo vabljeni, da postanete ZLATI MECEN tako, da vsak mesec darujete določen znesek po svoji pripravljenosti in zmožnosti. Če želite, nas lahko o tem obvestite. V tem primeru vam lahko mesečno pošljemo položnico, da na to ne pozabite ob vsem drugem delu. Za Vaš dar se Vam vnaprej lepo zahvaljujeva in zagotavljava, da bomo Vaša sredstva uporabili z največjo skrbnostjo za namen izvajanja programa.

 Položnico najdete pod sledečo povezavo: god_poloznica_4-11-2016_a

Veseli bomo Vaših spodbud in predlogov. Pišite nam na elektronski naslov: zaotrokeindruzine@gmail.com ali po navadni pošti na naslov: Gibanje za otroke in družine.si, p.p. 2056, 1001 Ljubljana.

S spoštovanjem in hvaležnostjo,

Metka Zevnik in Aleš Primc

 

 

 

 

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*