Angelca Likovič: Počaščena sem

March 15, 2017|Posted in: Novice in arhiv dogodkov

Radikalne feministke, ki se združujejo v Rdeči zori, so mi letos za 8. marec podelile dve “bodeči neži”. Prav je, da se spomnimo, zaradi katerih mojih izjav so mi to podelile. Prva izjava je bila v Tarči, ko sem med drugim rekla tudi: “Resnično vsak otrok je spočet z ljubeznijo. So pa nekatere ženske posiljene, ampak tudi tem posiljenim ženskam je treba  pomagati, da rodijo otroke, ker bodo potem srečne, tiste poslijevalce pa lahko kaznujemo od ena do deset let zapora.” Posilstvo je zločin! Vendar ga ni zagrešil otrok! Vem, da je tem puncam in ženam neznosno hudo, ampak prepričana sem, da jim je potem, če končajo življenje nerojenega otroka otroka še huje. Za posilstvo niso krive, za to dejanje pa se žal same odločijo. Poslušajte Rebecco Kiessling.

Druga moja izjava je bila v oddaji  Dobro jutro: ” Poglejmo, kaj je Merklova v Nemčiji naredila, ker nima nobene reprodukcije, koliko ljudi iz tujine je potegnila. Mi se borimo za to, da bomo imeli naše potomce s slovenskimi koreninami, zato podpiramo vse mamice, da rojevajo, tudi posiljene. Poglejte, drage moje gospe, če bi vaše mame naredila splav, vas danes ne bi bilo tukaj, tudi mene ne, zato sem jaz proti splavu.” K temu bi rada dodala, da imamo danes v Sloveniji preko 550 družin, ki so brez otrok, ki bi želele posvojiti otroke.

Obe oddaji Dobro jutro in Tarča sta bili v istem tednu in povsod so obravnavali splav. Jaz sem jasno zastopala stališče Gibanja za otroke in družine o spoštovanju življenja nerojenega otroka. Zaradi mojih izjav so povsem ponorele feministke, Ženski lobiji in liberalci. Sestankovali so na TV Slovenija in takratni varuh za gledalčeve pravice  g. Ambrožič je trdil, da je bil to sovražni govor in da Likovičeva ne sme nikoli več nastopati v javnosti. Rečeno je bilo, da širim desnico, zato me je potrebno ustaviti. Žal je tudi varuhinja človekovih pravic kot ostale kajne izrojene levice ponavljala, da so moje izjave za sovražni govor. Jaz ljubim, ne sovražim. Na TV Slovenija pa si očitno le niso bili povsem enotni in zato je g. Ambrožič odšel dve leti pred iztekom mandata v pokoj.

Res pa je, da me od takrat mediji ne upajo poklicati, ker se bojijo za svoje službe, saj vemo, da so pod pritiski. Prej sem bila velikokrat vprašana za mnenje na določeno temo.

No sedaj pa so feministke poskrbele, da sem bila za 8. marec v vseh medijih od TV, časopisov, oddaje Studio ob 17 … Vesela sem in se jim zahvaljujem, da so povsod jasno objavili obe moji izjavi, za katerimi še vedno trdno stojim. V Gibanju za otroke in družine podpiramo življenje od spočetja do naravne smrti. Zavzemamo se, da imamo tudi nerojeni otroci pravico do življenja, ker se pa oni ne morejo boriti za življenje, se mi borimo zanj.

Rada bi se zahvalila feministkam, da so zopet poskrbele, da so se moje izjave slišale v vseh medijih. Vesela pa sem, da imam na internetu veliko podporo in tudi mnogo klicev Slovenk in Slovencev, ki moje izjave podpirajo. Davkoplačevalci na leto prispevamo preko 2 milijonov denarja za končanje življenj nerojenih otrok, kakšna žalost. Ta denar bi lahko namenili družinam in otrokom. Odgovornost in dolžnost kristjanov je, da podpiramo življenje.

Lani je dobila bodečo nežo ga. Rosvita Pesek, ki jo zelo cenim in spoštujem, saj je odlična voditeljica Odmevov. Ponosna sem, da ji delam družbo pri bodeči neži.

Tudi v bodoče bom glasna in se zavzemala za otroke in družine, saj to je naša prihodnost.
Največji uspeh radikalnih feministk in Ženskega lobija, ki za svoje delo dobivajo ogromno denarja davkoplačevalcev, je, da končajo življenje nerojenemu otroku, saj one blodijo, da otrok postane živo bitje z rojstvom. Kakšen absurd in sprenevedanje. Kaj pa 9 mesecev, ko se razvija in raste v maternici?! Nujno bi bilo potrebno prekiniti s finančno podporo feministkam in Ženskim lobijem, pa naj delajo prostovoljno, če želijo, tako kot to počnemo mnogi drugi. Ženski lobiji in velika večina liberalcev (ne vsi) pa bi najraje izkoreninili pri nas kristjane, zato kristjani bodimo glasni in pokončni in ponosni, da smo kristjani.

Opogumljajo naj nas besede Jezusa, ki je ob priliki dejal: “Blagor vam, ki vas bodo zaradi mene zasramovali, preganjali in vse hudo o vas lažno govorili. Veselite in radujte se, kajti vaše plačilo v nebesih je veliko.Tako so namreč preganjali že preroke, ki so bili pred vam.” Njegove besede nas opogumljajo in nam dajejo moč, da nismo sami.

Angelca Likovič

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*